Houd een dierbare dichtbij

Onze ‘Naturals’ collectie urnen is uniek en bestaat uit 5 verschillende modellen. Volledig natuurlijke materialen, handgemaakt en eventueel naar wens in formaat en kleurafwerking te personaliseren. Omdat wij niet graag dingen ‘standaard’ doen en geloven dat afscheid nemen verder reikt dan enkel de uitvaart hebben wij samen met Juxx ceramics een geheel eigen urnenlijn ontwikkeld, passend bij ons en hoe wij tegen afscheid nemen aankijken.

Net als elk mens is een uitvaart uniek. Een moment met zoveel aandacht en liefde samengesteld dat de herinnering eraan bijdraagt aan het loslaten van een geliefde. Het bewaren van de as, het bij je houden van iemand die je dierbaars is verdient net zoveel aandacht en ‘uniekheid’. Dat is waarom wij onze ‘Naturals’ collectie hebben ontworpen!

bijzondere urn collectie

'Naturals' collectie by Juxx ceramics

Model Ster

Conische vorm met bijzondere ster-sluiting

Model Aarde

Recht model met ronde sluiting

Model Zon

Bulb model met spitse sluiting

Model Maan

Rond model met sluiting voor een theelicht

Wil elk van de kinderen of kleinkinderen ook een beetje as bij zich hebben? Kies dan bijvoorbeeld voor een kleiner formaat van een urn naar keuze. Of kies voor een glazuring in een kleur op maat. We adviseren je graag over de mogelijkheden. De verschillende modellen zijn ook te zien in ’t Sterrenhuys. Neem hiervoor wel even contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Tarieven: Zon & Maan: €225,- Aarde & Ster €195,-

Levertijd: Omdat elke urn handgemaakt wordt op bestelling is de gemiddelde levertijd 4 tot 6 weken.

Je kunt onze modellen bestellen middels het bestelformulier onderaan deze pagina. Na ontvangst van je bestelling ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging en betaalverzoek. Let op; bestellingen kunnen niet geretourneerd worden!
Bestellingen worden op maandag en donderdag verwerkt en verzonden.

urn Smeets uitvaartverzorging 3b

Over de maakster

Juxx levert maatwerk. Handgemaakt – minimalistisch – stijlvol. Eigentijdse keramiek geïnspireerd op Scandinavische en Japanse stijl, voor de zakelijke en particuliere markt. Michaëla van Ham is de maakster achter Juxx. Ze gelooft in de kracht van unieke handgemaakte keramiek, servies & showstukken. Het is haar passie  om te ontwerpen en stukken met karakter te maken.

 

Handgedraaide keramiek, stuk voor stuk maatwerk. Ieder item heeft zijn unieke “handtekening” van de maker. Iedere stap in het proces draagt bij tot het eindresultaat. Het draaien van de klei, het aanbrengen van het glazuur, het afbakken in de oven. Keramiek wordt gebakken bij 1240°C.

'Wood' collectie by Memories to keep

Een ambachtelijke product gemaakt uit hout en/of andere materialen met een natuurlijke oorsprong. Door de variatie in de houtnerf en het leer is geen urn exact hetzelfde. De LittleWood© is een mini urn of bewaardoosje waar je as in kunt bewaren. In het hart van de mini urn bevindt zich een afsluitbare messing holte met een volume van 6 ml. De Crossover is een bijzondere urn die handgemaakt is van een combinatie van essenhout en leer, heeft een natuurlijke, warme uitstraling en oogt verfijnd en stoer tegelijkertijd.

Tarieven: Littlewood: €135,- Crossover Klein €170,- / Middel €199.- / Groot €250,-

Levertijd: de gemiddelde levertijd is 2 weken.

Je kunt onze modellen bestellen middels het bestelformulier onderaan deze pagina. Na ontvangst van je bestelling ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging en betaalverzoek. Let op; bestellingen kunnen niet geretourneerd worden!
Bestellingen worden op maandag en donderdag verwerkt en verzonden.

Model Earth

Model Leaf

Model Sunshine

Model Shadow

Model River

Model Love

Model Crossover