Mooi afscheid nemen in Ulestraten

Jullie wensen, daar draait het om!

We zijn gehecht aan de plek waar we wonen. Waar we herinneringen hebben die ons dierbaar zijn. Waar onze familie en vrienden zijn. Dan wil je ook afscheid nemen, daar waar de mooiste herinneringen liggen. Dat begrijpen we! Wij verzorgen een mooi afscheid in Ulestraten.

Waarom ver gaan als we ook heel mooi en bijzonder dichtbij huis afscheid kunnen nemen? Bij het regelen van de uitvaart is het fijn om persoonlijk te worden bijgestaan door iemand die bekend is met de regio en samen met u alle mogelijkheden en wensen bespreekt. Ons team van uitvaartbegeleiders staat voor kwalitatieve begeleiding in een eigentijds jasje.

Onze begeleiding bij een uitvaart richt zich op úw wensen!

Met aandacht voor één moment…

Zeker in tijden als deze merken we dat de persoonlijke benadering en begeleiding die we blijven bieden het verschil maakt. Afscheid nemen is een intensief en emotioneel moment. Dan is het fijn om iemand naast je te hebben staan waar je je fijn bij voelt. Een vertrouwd gezicht, bekend met de omgeving en met Ulestraten.

Meedenken in mogelijkheden in plaats van beperkingen en het persoonlijk contact. Want er kan vaak meer dan we denken.  Wij denken met u mee, want wij begrijpen hoe belangrijk het is om mooi afscheid te nemen.

Bij Smeets uitvaartverzorging draait alles om uw wensen!  Wij zorgen er vervolgens voor dat het mogelijk is.

Onze afscheidskamers en ceremonieruimte

In maart 2020 openden wij vlakbij Ulestraten ’t Sterrenhuys. Een mooie en warme plek voorzien van 2 ruime afscheidskamers voor rouwbezoek en een ceremonieruimte waar de afscheidsceremonie kan plaatsvinden. Voorzien van alle faciliteiten biedt ’t Sterrenhuys rust en ruimte aan nabestaanden om op een eigen manier mooi afscheid te kunnen nemen.  Daarnaast is het prettig dat u niet onnodig hoeft te reizen, u hoeft maar op één plek te zijn.

Het is per 1 januari 2021 desgewenst ook mogelijk om opbaring en rouwbezoek op onze locatie in Maastricht te laten plaatsvinden

Meer informatie?

Neem gerust  contact op  voor meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden. U kunt uiteraard met elke uitvaartverzekering bij ons terecht.

Of laat uw contactgegevens achter zodat wij met u contact op kunnen nemen.

Oops! We could not locate your form.