Uitvaartkosten berekenen

Wat kost een uitvaart is één van de meest gestelde vragen die we krijgen.
Maar ook de vraag die het moeilijkst te beantwoorden is omdat er zoveel persoonlijke wensen en elementen in zitten. De ene uitvaart is simpelweg de andere niet.

Door dit formulier in te vullen krijgen wij een goed beeld van jouw wensen.
Op basis van de ingevulde gegevens kunnen wij vervolgens een kostenberekening maken die wij jou, voorzien van een toelichting, binnen 24 uur per mail toesturen.

Wij vragen ook of je verzekerd bent, en zo ja of dat een kapitaalverzekering of een dienstenverzekering is.
Dit vragen wij om een zo volledig mogelijk advies uit te brengen. Wij hoeven géén poliswaarde of inhoud van de polis te weten. We helpen je simpelweg graag zo goed mogelijk op weg om een redelijk beeld te krijgen van waar je aan toe bent. Want ook als je verzekerd bent kun je het uitvaartbedrijf van jouw keuze de uitvaart laten verzorgen.

Dan is het wel fijn als je weet welke (financiële) gevolgen dat heeft. De verzekering zal misschien al snel aangeven dat dit in jouw nadeel is en veel geld extra kost.
Maar dat hoeft helemaal niet het geval te zijn.

De gegevens in dit formulier worden gebruikt ten behoeve van het berekenen van uitvaartkosten en het uitbrengen van een advies daaromtrent

  • Vul hier de naam in van de kerk, het crematorium of de naam van een andere uitvaartlocatie van uw keuze.
  • Wilt u mensen nog in de gelegenheid stellen te komen kijken?
  • Heeft u de vorige vraag met ja beantwoord? Geef hier dan het bijhorende aantal in.
  • Heeft u de vorige vraag met ja beantwoord? Geef dan hier aan hoeveel.
    Aan de hand van het type polis en de maatschappij kunnen we al redelijkerwijs eventuele gevolgen voor de dekking inschatten