Tip 2; voor een mooi afscheid in kleine kring

Meer dan ooit hebben we behoefte om met elkaar in verbinding te zijn. Dat doen we door elkaar te bellen, een berichtje te sturen, een brief of een kaartje. Nu de realiteit is dat er minder personen bij een uitvaart aanwezig mogen zijn is het des te belangrijker dat we laten weten dat we er voor iemand zijn, ook al kunnen we niet fysiek bij het afscheid zijn. De vele mooie berichten bieden zoveel steun en troost, en nog meer nu we op afstand van elkaar leven.

Die afstand merken we des te meer bij een uitvaart waar we letterlijk op 1.5m afstand van elkaar zitten op een moment waar we juist zoveel behoefte hebben aan steun en waar een deel van degenen die dichtbij ons staan niet aanwezig kunnen zijn. Maar ook met alle beperkingen die er zijn kunnen we een afscheid heel bijzonder maken en het laten voelen alsof iedereen die we graag bij ons hadden willen hebben er ook bij zijn.

Hoe?

Laat tijdens de uitvaart de mooiste condoleanceberichtjes zien op het scherm!

 

Door de vele mooie berichten van steun en medeleven die binnenkomen in de dagen voorafgaand aan de uitvaart te verzamelen en in een mooie weergave te tonen  tijdens de uitvaart voelen we des te meer de steun van de vele mensen om ons heen zijn. Ze zijn er dan misschien niet fysiek bij, maar hun gedachtes en steun zijn voelbaar door alle mooie berichten voorbij te laten komen.

Je zou alleen de berichtjes kunnen laten zien, maar je kunt bijvoorbeeld een foto van iedereen die iets gestuurd heeft kunnn laten zien. Zo lijkt het net alsof ze er echt bij zijn.

Benieuwd naar tip nr 1? -> Je leest het hier

No Comments