Ik wil mij aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor de uitvaart van Willem Tillie

De plechtige uitvaartdienst zal plaatsvinden op zaterdag 26 september om 10.30 uur in de St. Martinuskerk te Geulle aan de Maas.

We verzoeken u vriendelijk uw gegevens en aanwezigheid door te geven.  Tevens ziet u een overzicht van de vragen die gesteld worden in het kader van de gezondheidscheck. Deze kunt u in één keer beantwoorden door het aanvinken van het juiste blokje.

Op de uitvaart- en of koffietafellocatie kan ter controle gevraagd worden of u zich heeft aangemeld en kan de gezondheidscheck nogmaals gevraagd worden.

Uw gegevens worden enkel en alleen gebruikt ten behoeve van eventueel bron- en contactonderzoek. Indien dit niet van toepassing blijkt, worden uw gegevens na 14 dagen verwijderd.

Aanmeldformulier voor het bezoeken van de uitvaart

  • Voer een getal tussen 1 en 99 in.
    Komt u met iemand naar de uitvaart die niet tot hetzelfde huishouden behoort, dan moet iedere persoon zich apart registreren.
    1. Had u een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur: hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging of koorts, benauwdheid, reuk- en/of smaakverlies? 2. Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten? 3. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld? 4. Heeft u een huisgenoot of gezinslid met het nieuwe coronavirus en heeft u in de afgelopen 14 dagen contact met hem of haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had? 5. Bent u in quarantaine omdat u direct contact had met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld? Of bent u korter dan 14 dagen geleden uit een land/regio teruggekeerd met code oranje of rood
  • Aanvullende informatie

    Er kan op locatie een extra check plaatsvinden op registratie en gezondheidsklachten. Wij doen een beroep op ieders gezond verstand om, indien u klachten heeft of tot een risicogroep behoort, u af te melden. Laten we zorgen voor elkaar.