Afscheid nemen is niet loslaten

het is een andere manier van vasthouden

Smeets uitvaartverzorging

Vier generaties,

meer dan zestig jaar ervaring!

In de vijftiger jaren hielp “opa Smeets”, naast zijn eigen werk in het taxibedrijf, de lokale uitvaartverzorger mee met het verzorgen van uitvaarten. Begrafenisonderneming Smeets was een feit.

Inmiddels zijn we al aan de 4e generatie. In 2017 nam Mariëlle v/d Heyden de beslissing om het familiebedrijf voort te zetten en klaar te maken voor de toekomst.

Van een fris en nieuw logo naar de nieuwbouw van een eigen ceremonieruimte. De laatste jaren hebben in het teken gestaan van vernieuwing en verfrissing waarbij de kernwaarden van ons familiebedrijf, het centraal zetten van mensen en hun wensen, nog beter vertegenwoordigd worden.

Aandacht en tijd voor nabestaanden, luisteren naar wensen en het aandragen van nieuwe ideeën en mogelijkheden. Dat is wie wij zijn en hoe wij onze families willen begeleiden. Met mensen en hun wensen centraal, want wij begrijpen hoe belangrijk het is om mooi afscheid te nemen. De persoonlijke benadering en begeleiding die we blijven bieden maakt daarin het verschil, en dat mogen we al meer dan zestig jaar met veel liefde en toewijding doen.

Ons Team

Onze helden zijn onze afscheidsbegeleiders. Zij nemen alle tijd om u stap voor stap te begeleiden & adviseren zodat wij de uitvaart kunnen verzorgen zoals ú dit wilt.  Ons gevarieerd team staat u professioneel en persoonlijk terzijde zodat voor elke wens een oplossing gevonden kan worden. U mag van ons nét dat extra stapje verwachten waardoor het afscheid bijzonder, persoonlijk en onvergetelijk wordt.

Mariëlle v/d Heyden

Algemeen directeur

Afscheidsbegeleiding, spreekster & nalatenschapsafwikkeling

Roger Augustus

Eigenaar

Afscheidsbegeleiding

afscheid nemen uitvaartbegeleiding

Ger Rademakers

Afscheidsbegeleider

Afscheidsbegeleiding & spreker

Jos Meex

Afscheidsbegeleider

Afscheidsbegeleiding & drukwerkspecialist

Onze afscheidskamers

Verdriet is de keerzijde van liefde

Afscheid nemen, rouwen doe je niet alleen. We omringen ons met degenen die dicht bij ons staan, om verdriet, maar juist ook mooie herinneringen te delen. Bij ons uitvaartcentrum ligt ’t Sterrenhuys, dat beschikt over 2 warm ingerichte, ruime afscheidskamers waar in alle rust samengekomen kan worden om afscheid te nemen.

Bijzonder is de mogelijkheid om te kiezen voor een bedopbaring. Dit biedt een bijzondere en warme mogelijkheid naast de opbaring in een uitvaartkist.

Binnen de huidige corona-maatregelen kunnen er 8 respectievelijk 12 personen tegelijkertijd samen zijn in een afscheidskamer.

Laatste Nieuws

Direct contact opnemen voor informatie of advies