Vier generaties, bijna 65 jaar ervaring!

In de vijftiger jaren hielp “opa Smeets”, naast zijn eigen werk in het taxibedrijf, de lokale uitvaartverzorger mee met het verzorgen van uitvaarten. Begrafenisonderneming Smeets was een feit. Inmiddels zijn we, met de komst van Mariëlle in 2017, al aan de 4e generatie en klaar voor de snel veranderende en in beweging zijnde toekomst.

Van een fris nieuw logo naar de nieuwbouw van een eigen ceremonieruimte in 2020. De laatste jaren hebben in het teken gestaan van vernieuwing en verfrissing waardoor de kernwaarden van ons familiebedrijf, het centraal zetten van mensen en hun wensen, nog beter vertegenwoordigd kunnen worden. Waarbij aandacht en tijd voor nabestaanden, luisteren naar wensen en het meedenken in nieuwe ideeën en mogelijkheden staat voor wie wij zijn en hoe wij onze families willen begeleiden.

Wij vinden het belangrijk dat wij alles kunnen bieden waar families behoefte aan hebben. Dat betekent dat wij alles in eigen huis hebben. Een eigen uitvaartcentrum met afscheidskamers en een ceremonieruimte, koffietafel/borrelgelegenheid, eigen afscheidsbegeleiders, een eigen drukkerij en eigen uitvaartsprekers. Alles om onze families zo goed mogelijk bij te staan, de beste kwaliteit te kunnen bieden gecombineerd in 1 aanspreekpunt voor families en nabestaanden.

Wat wij willen betekenen voor nabestaanden in beeld gebracht

Ons team

Onze helden zijn onze afscheidsbegeleiders. Zij nemen alle tijd om jullie stap voor stap te begeleiden & adviseren zodat wij de uitvaart kunnen verzorgen zoals júllie dit willen.
Ons gevarieerd team staat jullie professioneel en persoonlijk bij in de dagen voorafgaand aan en tijdens de uitvaart zodat voor elke wens een oplossing gevonden kan worden.
Elke familie mag van ons altijd en op elk gebied nét dat extra stapje verwachten.

Debbie Rinia

Afscheidsbegeleider

Afscheidsbegeleiding, spreekster & operationeel manager

Jos Meex

Afscheidsbegeleider

Afscheidsbegeleiding & drukwerkspecialist

Riny Penners-Jongen

Afscheidsbegeleider

Afscheidsbegeleiding, spreekster & rouwcoach

Mariëlle v/d Heyden

Algemeen directeur

Financieel management & nalatenschapsafwikkeling

Roger Augustus

Eigenaar

Afscheidsbegeleiding

Ger Rademakers

Afscheidsbegeleider

Afscheidsbegeleiding & spreker

Naast onze afscheidsbegeleiders hebben wij een heel team aan gastvrouwen en gastheren die ons ondersteunen. Zij zijn er voor ons en de families die wij begeleiden ter ondersteuning bij kerkdiensten en begrafenissen, crematieplechtigheden maar ook tijdens een mémorie-avond, afscheid of koffietafel in ‘t Sterrenhuys.

Eeg Meers

Gastheer

Harrie Habets

Gastheer

Math Haagmans

Gastheer

Max Strijbos

Gastheer

Marion Storms

Uitvaartspreekster & gastvrouw