Afscheid nemen is niet loslaten

het is een andere manier van vasthouden

Smeets uitvaartverzorging

Vier generaties,

meer dan zestig jaar ervaring!

In de vijftiger jaren hielp “opa Smeets”, naast zijn eigen werk in het taxibedrijf, de lokale uitvaartverzorger mee met het verzorgen van uitvaarten. In 1959 nam hij deze werkzaamheden geheel over en zette naast het taxibedrijf de uitvaartonderneming voort. Begrafenisonderneming Smeets was een feit.

Dertig jaar later namen dochter en schoonzoon Tilly en Piet Augustus het bedrijf over, waarna in 1992 hun zoon Roger Augustus in de zaak kwam.

Ons Team

Onze helden zijn onze uitvaartverzorgers. Zij nemen alle tijd om u stap voor stap te begeleiden & adviseren zodat wij een uitvaart kunnen verzorgen zoals ú dit wilt.  Met hun jarenlange ervaring wordt u professioneel en persoonlijk terzijde gestaan zodat voor elke wens een oplossing gevonden kan worden. Wij doen nét dat extra stapje waardoor het afscheid zo bijzonder en persoonlijk mogelijk wordt.

Mariëlle v/d Heyden

Algemeen directeur

Roger Augustus

Eigenaar

Ger Rademakers

Afscheidsbegeleider

Jos Meex

Afscheidsbegeleider

Onze afscheidskamers

Als de mens een pijnlijk afscheid verwerken moet, hoe belangrijk is dan zijn laatste groet?

Afscheid nemen, rouwen doe je niet alleen. Men omringt zich  met naasten en dierbaren om verdriet, maar ook fijne herinneringen te kunnen delen. Ons uitvaartcentrum beschikt over 2 smaakvol ingerichte afscheidskamers waar nabestaanden in alle rust  samen afscheid kunnen nemen van hun dierbare.

Laatste Nieuws

Nieuws
maart 24, 2020

nieuws met betrekking tot corona en de uitvaart

Op deze pagina zullen we u continue op de hoogte houden van recente ontwikkelingen omtrent…
Lees meer

Direct contact opnemen voor informatie of advies