gedenken, vieren, afscheid nemen...

Jullie moment, daar draait het om

Steeds vaker hebben nabestaanden behoefte aan ‘een andere manier’ van afscheid nemen. Aan zelf meer invulling willen geven aan de uitvaart. Meer behoefte om op je eigen manier alles te kunnen doen.

 

Om tijd en rust,  in een kleiner gezelschap op een fijne en mooie plek te hebben. Om ‘onder ons’ te zijn. Los van geloofsovertuiging, los van verplichte rituelen & gebruiken.

Want uiteindelijk doen we het allemaal op onze eigen manier, gewoon zoals we zijn.

Hoe mooi is dat!

Met aandacht voor één moment…

‘T STERRENHUYS

Is onze manier om nabestaanden alles te kunnen bieden waar zij behoefte aan hebben. 

In ‘T STERRENHUYS draait alles om u!  

Een prachtige plek om in intieme kring afscheid te nemen en waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Binnen en buiten lopen in elkaar over waardoor een gevoel van rust en privacy wordt gecreëerd. Een intieme, mooie plek voor een rouwbezoek of het houden van een ceremonie voor maximaal 45 personen.

Een plek waar geen blik op het horloge wordt gegeven, of waar je je moet houden aan een vaste zaalopstelling. Een plek waar nabestaanden volledig de ruimte krijgen om op hun manier invulling te geven aan een afscheid. Waar wij het waarmaken en respecteren van wensen centraal zetten.

Alles draait om hoe u het wilt! Wij zorgen er vervolgens voor dat het mogelijk is…

'T STERRENHUYS is er voor iedereen

Ook als u de uitvaart door een andere uitvaartondernemer dan Smeets uitvaartverzorging of door uw uitvaartverzekeraar laat verzorgen, bent u zowel voor opbaring en rouwbezoek als voor het houden van een ceremonie van harte welkom in ‘T STERRENHUYS.

De keuze voor een uitvaartverzorger is natuurlijk heel persoonlijk. Maar u wilt wel in Valkenburg afscheid nemen. Of u wilt de vrijheid hebben zelf invulling te geven aan de ceremonie.  Ook dan is het dus mogelijk om gebruik te maken  van onze ceremonieruimte.

Meer informatie?

U kunt gerust contact opnemen (of laten opnemen door uw uitvaartverzorger) voor meer informatie met betrekking tot mogelijkheden en tarieven.

Of laat uw contactgegevens achter zodat wij met u contact op kunnen nemen.

[recaptcha]