gedenken, vieren, afscheid nemen...

Jullie moment, daar draait het om

’t Sterrenhuys biedt alle faciliteiten en mogelijkheden die we gewend zijn om op een mooie manier afscheid te nemen van iemand die ons lief was.

 

Steeds vaker hebben nabestaanden behoefte aan ‘een andere manier’ van afscheid nemen. Aan zelf meer invulling willen geven aan de uitvaart. Meer behoefte om op je eigen manier alles te kunnen doen.

Om dichtbij huis en in de eigen vertrouwde omgeving afscheid te nemen. Om ‘onder ons’ te zijn. Los van geloofsovertuiging, los van verplichte rituelen & gebruiken.

 

Want uiteindelijk doen we het allemaal op onze eigen manier, gewoon zoals we zijn.

Hoe mooi is dat!

Met aandacht voor één moment…

‘T STERRENHUYS

Is onze manier om nabestaanden alles te kunnen bieden waar zij behoefte aan hebben. 

In ‘T STERRENHUYS draait alles om u!  

Een prachtige plek om in intieme kring afscheid te nemen en waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Binnen en buiten lopen in elkaar over waardoor een gevoel van rust en privacy wordt gecreëerd. Een intieme, mooie plek voor een rouwbezoek of het houden van een ceremonie voor maximaal 45 personen.

Een plek waar geen blik op het horloge wordt gegeven, of waar je je moet houden aan een vaste zaalopstelling. Een plek waar nabestaanden volledig de ruimte krijgen om op hun manier invulling te geven aan een afscheid. Waar wij het waarmaken en respecteren van wensen centraal zetten.

‘T STERRENHUYS beschikt naast een ceremonieruimte ook over 2 mooie, ruime afscheidskamers. Geen kleine hokjes maar een warme kamer waar families samen kunnen komen. Bijzonder is de mogelijkheid om te kiezen voor een bedopbaring. Dit biedt een bijzondere en warme mogelijkheid naast de opbaring in een uitvaartkist.

Binnen de huidige maatregelen kunnen 8 respectievelijk 12 personen tegelijkertijd in onze afscheidskamers.

Alles draait om hoe u het wilt! Wij zorgen er vervolgens voor dat het mogelijk is…

'T STERRENHUYS is er voor iedereen

Ook als u de uitvaart door een andere uitvaartondernemer dan Smeets uitvaartverzorging of door uw uitvaartverzekeraar laat verzorgen, bent u zowel voor opbaring en rouwbezoek als voor het houden van een ceremonie van harte welkom in ‘T STERRENHUYS.

De keuze voor een uitvaartverzorger is natuurlijk heel persoonlijk. Maar u wilt wel in Valkenburg afscheid nemen. Of u wilt de vrijheid hebben zelf invulling te geven aan de ceremonie.  Ook dan is het dus mogelijk om gebruik te maken  van onze ceremonieruimte.

Meer informatie?

U kunt gerust contact opnemen (of laten opnemen door uw uitvaartverzorger) voor meer informatie met betrekking tot mogelijkheden en tarieven.

Of laat uw contactgegevens achter zodat wij met u contact op kunnen nemen.