Samen met Juxx ceramics ontwikkelden wij een geheel eigen urnenlijn, passend bij ons en hoe wij tegen afscheid nemen aankijken.Onze ‘Naturals’ collectie is uniek en bestaat uit 5 verschillende modellen urnen.

[split_line_heading animation_type=”line-reveal-by-space” font_style=”h2″ text_content=”‘Naturals’ collectie by Juxx ceramics”][/split_line_heading]

Model Ster

Model Aarde

Model Zon

Model Maan

[divider line_type=”No Line”]

Volledig natuurlijke materialen, handgemaakt en eventueel naar wens in formaat en kleurafwerking te personaliseren. Onze ‘Naturals’ collectie is uniek. Wil elk van de kinderen of kleinkinderen ook een beetje as bij zich hebben? Kies dan bijvoorbeeld voor een kleiner formaat van een urn naar keuze. Of kies voor een glazuring in een kleur op maat.

We adviseren u graag over de mogelijkheden. De verschillende modellen zijn ook te zien in ‘t Sterrenhuys. Neem hiervoor wel even contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Tarieven: Zon & Maan: €225,- Aarde & Ster €195,-

Levertijd: Omdat elke urn handgemaakt wordt op bestelling is de gemiddelde levertijd 4 tot 6 weken

[divider line_type=”No Line”]

Over de maakster

Juxx levert maatwerk. Handgemaakt – minimalistisch – stijlvol. Eigentijdse keramiek geïnspireerd op Scandinavische en Japanse stijl, voor de zakelijke en particuliere markt. Michaëla van Ham is de maakster achter Juxx. Ze gelooft in de kracht van unieke handgemaakte keramiek, servies & showstukken. Het is haar passie  om te ontwerpen en stukken met karakter te maken.

Handgedraaide keramiek, stuk voor stuk maatwerk. Ieder item heeft zijn unieke “handtekening” van de maker. Iedere stap in het proces draagt bij tot het eindresultaat. Het draaien van de klei, het aanbrengen van het glazuur, het afbakken in de oven. Keramiek wordt gebakken bij 1240°C.

[image_with_animation image_url=”8638″ animation=”Fade In” hover_animation=”none” alignment=”” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”100%” max_width_mobile=”default”]

U kunt onze modellen bestellen middels onderstaand formulier. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van ons per email een bestelbevestiging en betaalverzoek. Bestellingen worden op maandag en donderdag verwerkt en verzonden.

Uiteraard is het ook mogelijk de urn in het echt te bekijken in ’t Sterrenhuys. Neem hiervoor even contact met ons op voor het maken van een afspraak.

[nectar_btn size=”large” open_new_tab=”true” button_style=”see-through-2″ color_override=”#e5bd41″ hover_text_color_override=”#ffffff” icon_family=”none” text=”Bekijk het hele assortiment” url=”https://smeetsuitvaartverzorging.nl/assortiment/”]

Oops! We could not locate your form.