Mooi afscheid nemen in Crematorium La Grande Suisse

La Grande Suisse, plek met allure!

In 2020 opende het nieuwe crematorium in Maastricht, La Grande Suisse haar deuren. Een uitvaartlocatie met allure die verbouwd is met veel aandacht en respect voor de geschiedenis van het eeuwenoude pand. La Grande Suisse biedt mensen in en rondom Maastricht een bijzondere plek om afscheid te nemen van hun dierbare.

Wij verzorgen in samenwerking met La Grande Suisse rouwbezoek, crematie en koffietafel op deze bijzondere plek die perfect vanuit Maastricht, Meerssen, Houthem, Valkenburg a/d Geul en omstreken te bereiken is.

La Grande Suisse Maastricht is gelegen aan de Mariënwaard 61, Maastricht.

Opportunities

La Grande Suisse beschikt over twee mooie en sfeervolle zalen, beide voorzien van beeld- en geluidfaciliteiten, waar de uitvaartdienst kan plaatsvinden. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, kunt u kiezen voor de grote of kleine zaal. Afhankelijk van de geldende COVID-maatregelen kan het aantal maximale zitplaatsen afwijken, maar onder normale omstandigheden biedt de grote zaal maximaal 140 zitplaatsen en de kleine zaal maximaal 40 zitplaatsen. Samen met u stemmen wij de mogelijkheden binnen La Grande Suisse volledig af op uw wensen.

In de grote zaal is tevens een prachtige vleugelpiano aanwezig.

De Bourgondische achtergrond van het zuiden, en zeker die van Maastricht, staat centraal bij de verzorging in de koffiekamer. Een uitgebreid foodbook is volledig gericht op samen genieten zoals wij Limburgers dat zo goed kunnen. De koffiekamer grenst aan een prachtige binnentuin en de serre verzorgt een prachtige heldere lichtinval. Aansluitend aan de crematieplechtigheid wordt u in de koffiekamer van La Grande Suisse in de watten gelegd zodat u kunt genieten van een heerlijk foodassortiment waarbij veel aandacht is geschonken aan lokale producten. Het foodbook vindt u hier.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een arrangement op maat. Hiervoor kunt u met Smeets uitvaartverzorging of La Grande Suisse contact opnemen.

Opbaring en rouwbezoek in La Grande Suisse Maastricht

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor rouwbezoek, een uitvaart, crematie en/of koffietafel in La Grande Suisse in Maastricht? Neem dan contact met ons op!

Uiteraard kunnen wij u ook op basis van uw wensen een volledige en vrijblijvende offerte op maat maken. Wilt u zelf al een idee krijgen van de uitvaartkosten? Probeer dan eens onze uitvaartkostencalculator!

Meer informatie?

Neem gerust  contact op  voor meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden. U kunt uiteraard met elke uitvaartverzekering bij ons terecht.

Of laat uw contactgegevens achter zodat wij met u contact op kunnen nemen.

Oops! We could not locate your form.

bijzondere urn collectie