Laat je inspireren!

Wat fijn dat je geïnteresseerd bent in ons Inspiratiemagazine!  Een inspirerend magazine waarin je onder andere meer leest over mooie uitvaartproducten, de laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van uitvaarten, afscheidslocaties, natuurbegraven en nog veel meer.

Als je klikt op de button hier beneden kun je het magazine downloaden en direct opslaan op je telefoon of pc/laptop. Zo heb je het magazine altijd bij de hand en kun je het op elk geschikt moment doorlezen.

Zijn er na het lezen van het magazine nog vragen? Of wil je misschien wat meer informatie over bepaalde producten of mogelijkheden?Bel ons dan gerust even op het nummer 043-6090160 of stuur een e-mail naar info@smeetsuitvaartverzorging.nl. We proberen je vraag dan zo goed mogelijk te beantwoorden. Natuurlijk kunnen we ook een afspraak inplannen in ‘t Sterrenhuys en alles op het gemak met een kop koffie nog eens doornemen.

Mijn gegevens

Wil je op de hoogte gehouden van ons laatste nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

  Liever contact?

  Heb je een vraag, wil je een afspraak met ons inplannen of is er behoefte aan extra algemene informatie? Vul dan het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  Smeets Uitvaartverzorging

  Spoorlaan 29a
  6301GB Valkenburg a/d Geul

  T. 043-6090160
  E. info@smeetsuitvaartverzorging.nl

  Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

  Wellicht heb je ook interesse in:

  Zorg voor erna

  Wensenboekje