Het eerste tipje van de sluier!

We hebben de laatste weken niet stilgezeten ondanks dat dat wellicht zo lijkt omdat er met iets mindere regelmaat blogs rondom de verbouwing naar buiten zijn gebracht. En we hebben lang getwijfeld (sorry zit in mijn aard schijnt). Moeten we al iets gaan delen? Willen we al een klein tipje van de sluier gaan oplichten? Het is nog niet perfect of definitief, moeten we dat dan wel al doen? Maar feit is dat iets niet al perfect hoeft te zijn, of af hoeft te zijn voordat je het mag delen.

Want onze zoektocht heeft allesbehalve stilgelegen.

In onze eerdere blogs bespraken we enkele trends. De eerste trend, de bijzondere uitvaart, bespraken wij eerder in ons blog het leven is een feest maar mijn uitvaart geen disco. De 2e trend, de persoonlijke uitvaart, heeft u over kunnen lezen in het blog het laatste hoofdstuk of de epiloog. En als laatste voorlopig was er de 3e trend over “doe maar gewoon” in ons blog gewoon ongewoon.

We nemen in dit blog even een sidestep van de trends en focussen op wat meer praktische zaken. Want hoe leuk het bespreken en analyseren van trends ook moge zijn, uiteindelijk moet er daadwerkelijk wel ook iets op papier komen. En daar zijn we de laatste paar weken samen met de creatieve breinen van InterAlter mee bezig geweest.

Ons plan het uitvaartcentrum te gaan vernieuwen is enerzijds ingegeven door het feit dat er wel een lik verf overheen mag, anderzijds doordat de tijd ons wijst op het feit dat de standaard uitvaart steeds meer aan het verdwijnen is. De wereld verandert, de consument verandert en daarmee ook de vraag en als direct gevolg daarvan het aanbod. Een aanbod dat wij invulling aan het geven zijn.

Er zijn heel wat uurtjes in het tekenen gaan zitten, niet door mij uiteraard, creativiteit van dat kaliber laat ik graag aan de professionals over. Voorstellen, bekijken, bespreken, toch weer een beetje aanpassen… Van “Nee doe het toch maar anders tot “dit gaat niet gebeuren”. Tot uiteindelijk, “JA dit gaat het worden”. Ladies and gentlemen we have a liftoff.

impressie verbouwing smeets uitvaartcentrumEn we zijn er heel blij mee!

Betekent dat dan dat we klaar zijn? Nee zeker niet. We hebben een ei gelegd over hoe wij al redelijk specifiek het uit willen laten zien. Nu aan de technici om daar hun magie voor te gebruiken en het daadwerkelijk volledig uit te werken. De eerste stappen zijn in ieder geval gezet!

Tot de volgende update!

No Comments