Laat een mooi bericht of dierbare herinnering achter

Veel te vroeg hebben wij afscheid moeten nemen van onze lieve moeder, tante en dochter. Op deze pagina kunt u een mooie herinnering of een condoleance achterlaten ter ondersteuning van de nabestaanden.

De plechtige uitvaartdienst zal in besloten kring plaatsvinden op zaterdag 26 september om 10.30 uur in de St. Martinuskerk te Geulle aan de Maas. 

Er is op vrijdag 25 september gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van Truus, van 18.30 uur tot 19.30 uur in ’t Sterrenhuys, Spoorlaan 29a in Valkenburg. 

Ik ga alvast, want ik ben zo moe,
maar weet je wat ik doe?
Ik laat hier en daar een lichtje aan,
dan hoef je straks, als jij ook komt,
niet door het donker te gaan.

Mam was een geweldige en trotse oma. Voor haar kleinkinderen was niks te gek. Vele uitstapjes en logeerpartijtjes waren een groot feest. De jongens stonden altijd te springen om naar oma toe te mogen komen.

Mam was een echte levensgenieter en stond volop in het leven. 3 jaar geleden kreeg mam het moeilijk. Desondanks zag mam altijd de zon schijnen. Afgelopen jaar was een heel heftig jaar, mam kreeg de diagnose Parkinson. Dit was een grote slag, maar 4 weken geleden kwam de echte genadeslag. Mam had uitgezaaide kanker en begon een oneerlijke strijd. Tegen deze ‘draak’ kon niet gestreden worden, maar mam was ontzettend dapper en ongelooflijk krachtig . Mam hield de regie en de zorg tot het laatste moment. Mam klaagde nooit en bleef ontzettend lief tot de allerlaatste seconde. ‘Alles is goed’ was haar motto. Trots, dankbaar en met alle liefde hebben we mam samen tot het einde mogen begeleiden.

Mam was een vrouw uit duizenden en onmisbaar voor haar geliefden. Ze was een fantastische moeder, partner en vriendin. We zullen haar ook ontzettend gaan missen!!