Locatie

Ons uitvaartcentrum ‘t Sterrenhuys is centraal gelegen aan de rand van het centrum van Valkenburg a/d Geul.
Wij beschikken over 2 mooie afscheidskamers en een eigen ceremonieruimte waar in intieme kring een afscheidsceremonie, Mémorie-avond of koffietafel/borrel plaats kan vinden. Op eigen terrein zijn een aantal privé parkeerplaatsen voorzien en ‘t Sterrenhuys is volledig toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

Schuin tegenover ons uitvaartcentrum ligt het trein- en busstation Valkenburg a/d Geul en met een Q-park parkeerfaciliteit op loopafstand zijn wij zowel met de auto als met het openbaar vervoer perfect bereikbaar.

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag over ‘t Sterrenhuys, het regelen van een uitvaart of wil je meer informatie over wensen vastleggen of uitvaartkosten? Stuur ons dan hieronder een bericht. We reageren altijd binnen 24 uur, een afspraak is binnen 5 werkdagen te plannen!

  Adres

  Smeets Uitvaartverzorging

  Spoorlaan 29a
  6301GB Valkenburg a/d Geul

  T. 043-6090160
  E. info@smeetsuitvaartverzorging.nl

   

  Overlijden melden?

  Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar via 043-6090160
  Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

  Heb je een vraag, wil je een afspraak met ons inplannen of is er behoefte aan extra algemene informatie? Vul dan het contactformulier in. We reageren altijd binnen 24 uur contact op, een afspraak is binnen 5 werkdagen te plannen.